طرز تهیه فرنی بستنی(دسر ویژه و خوشمزه)
برای مشاهده و آموزش به ادامه مطلب بروید...
مواد لازم
شیر پرچرب : ۲ لیوان
نشاسته : ۲ و نیم قاشق غذاخوری
شکر : ۵ قاشق غذاخوری
گلاب : ۵ قاشق غذاخوری
بستنی وانیلی : ۲۰۰ گرم
زرده تخم مرغ : ۱ عدد
خامه صبحانه : ۲ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین : ۱ و نیم قاشق غذاخوری سرپر
وانیل شکری: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا پودر ژلاتین را با چند قاشق آب مخلوط کرده و بعد آن را داخل مایکروویو قرار دهید تا کاملا شفاف شود(اگر مایکروویو ندارید آن را روی بخار کتری یا سماور آب کنید)
به غیر از ژلاتین و بستنی همه مواد را با هم مخلوط کرده و روی شعله بسیار بسیار ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا مایع غلیظ شود.
ژلاتین را به مواد اضافه کنید.بعد از هم زدن بستنی کاملا آب شده را هم به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکنواخت شود.
دسر را داخل ظرف مناسب ریخته و داخل یخچال قرار دهید تا ببندد.
نکات:
در صورت تمایل از سایر بستنی ها در تهیه دسر استفاده کنید.(کاکائویی,زعفرانی,توت فرنگی و …)
برای برش این دسر باید چاقو را نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید تا خوب سرد شود .